Bemutatjuk táplálkozástudományi szakértőnket, Forján Petrát, aki a MAXfood hátteréül szolgáló étredeket állítja össze.
Petra népszerű gasztro-blogger is, receptjei, cikkei közkedveltek.

“A táplálkozástudomány és a mozgás témakörével foglalkozom, kisgyermekkortól kezdve, az idősebb korosztályig bezárólag szeretnék segíteni az egészségtudatosság kialakításában, egészségünk fenntartásában!”

“Mindig is érdekelt a táplálkozás, a mozgás, a szépség. Gyerekkorom óta jelentős szerepet játszanak az életemben. Akkor még játékos formában voltak jelen, később a tanulmányaim során kerültek középpontba, jelenleg pedig ezek töltik ki a mindennapjaimat, hiszen táplálkozástudományi szakemberként és csoportos fitness instruktorként tevékenykedem.”


Petra végzettségei:

2011 – Szent István Egyetem

            Egészségügyi-szervező, egészségturizmus-szervező szakirány (Bsc)

2012 – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

            Wellness szakmenedzser

2014 – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar

            Okleveles táplálkozástudományi szakember (MSc)

2016 – International Wellness Institute (IWI)

            Csoportos fitness instruktor


 Továbbképzések:

2013 – Euro Medica

“Új trendek az egészségturizmusban, wellnessben. Napjaink bővülő spa – kultúrája”

2014 – Euro Medica

“A táplálkozás és a nutrigenomika szerepe a gyermekgyógyászatban”

2017 – OGYÉI

“A közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról” szóló 37/2014. (IV.30.) rendelet által meghatározott képzés


Szakmai tagságok:

2015 – Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ)

2016 – Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara – Dietetika szakmacsoport

2018 – Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége